Uitslagen
Standen

Wedstrijdverslagen

Auto van Ewijk/LHC DS2 – Huissen HV DS2 34-6

Afgelopen zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Ditmaal zouden de dames van Huissen 2 naar ons mooie Lemelerveld komen. Deze wedstrijd stond niet alleen in het teken van de laatste van het seizoen maar ook in teken van afscheid nemen van 5 van onze speelsters. Dit gaf ons meer redenen om de wedstrijd en daarmee het seizoen op een super mooie manier af te sluiten voor hen, maar natuurlijk ook voor ons.
De vorige keer hadden we met ruime cijfers gewonnen en dat was dit keer weer ons plan. (SPOILER maar dat het zo zou gaan hadden we niet verwacht😉)

Na de bespreking van Eppie en de gebruikelijke warming up gingen we van start met de wedstrijd. Al snel was het eerste doelpunt voor ons, yes dat ging goed goed! Helaas was dat van korte duur en wist Huissen de 1-1 te maken. Zo makkelijk konden we dat natuurlijk niet laten gebeuren. We gaven de dames van Huissen iets ruimte tot een stand van 6-3. Hierna vonden we het genoeg en met een run van maar liefst 11 doelpunten liepen we steeds verder uit. Oke dit ging goed! Ook Eppie vond dit want bij een stand van 18-4 in de rust vond hij het alleen nodig om te zeggen dat we zo door moesten gaan. Zo die konden we in onze spreekwoordelijke broekzak steken! Zo gezegd zo gedaan dachten wij. We hadden alleen een iets langzamere start van de 2e helft en de doelpuntenmachine kwam iets later van start. Helaas had Huissen er binnen 10 minuten al weer 2 in liggen bij ons, o nee dat mag niet gebeuren. Snel een tandje er bij zowel verdedigend als aanvallend! Gelukkig voor ons wisten de dames van Huissen niet meer dan deze 2 doelpunten te scoren de 2e helft!!! Daarin tegen wisten wij onze doelpuntenmachine wel weer te vinden en konden we zeer trots met een stand van (ja jullie lezen het goed) 34-6 van het veld aflopen!

Super trots zijn we hoe we het seizoen hebben afgesloten en ook zeker dat we dat met elkaar hebben gedaan, want zonder elkaar kunnen we natuurlijk niet handballen! Ook willen we Eppie en Julliëtte super bedanken voor het afgelopen seizoen, zoveel dames onder controle houden is niet altijd makkelijk😉. Natuurlijk ons super publiek voor jullie support! En als laatste super bedankt Emma, Lisa, Lotte, Laura en Marlon voor de afgelopen jaren bij de selectie!!

Swift ’64 DS1 – Auto van Ewijk/LHC DS2 26-15

Deze week mochten we op onze zaterdagavond spelen tegen Swift dames 1. Na een klein uurtje rijden mochten we om 20:00 spelen. We hadden vandaag versterking van Emma en Noa. Meiden bedankt!!
We begonnen de wedstrijd erg scherp. De verdediging stond goed en de ballen wouden er ook in. Hierin verdedigden we als een team. Na een positief praatje in de rust begonnen we dan ook aan de tweede helft met een tussenstand van 10-8 voor Swift. Helaas begonnen we deze tweede helft niet scherp en de ballen vlogen bij de keeper om de oren. Hier stonden we dan ook al snel achter met 16-8. Daarna pakten we de draad weer op met elkaar en gingen knokken tot het einde maar helaas konden we onze achterstand niet meer kleiner maken. Swift wist de wedstrijd af te maken met een stand van 26-15. Volgende week mogen we onze laatste (thuis)wedstrijd spelen tegen Huissen. Tot dan!!

Auto van Ewijk/LHC DS2 – SC Klarenbeek DS1 18-20

Vandaag stond er voor ons weer een wedstrijd op de planning tegen Klarenbeek DS1. Na de dames van 3 te hebben aangemoedigd, mochten wij om kwart voor 4 zelf aan de slag. Samen met onze versterking in de vorm van Anouk en Romee (meiden super bedankt!). Toen het eerste fluitsignaal had geklonken na onze warming up, begonnen we niet scherp genoeg. Al snel kon Klarenbeek de voorsprong pakken tot 3-8. Uiteindelijk gingen wij de rust in met 5-9. In de rust staken wij onze koppen wij elkaar. Het zat er echt wel in. Lekker samen handballen en onszelf belonen.

In de tweede helft kwam wij dichtbij tot 12-13. Even dachten wij dat wij misschien de wedstrijd om konden draaien naar een overwinning. Helaas was Klarenbeek net scherper en wist de wedstrijd af te sluiten in hun voordeel 18-20.

Zaterdag 6 april mogen wij een stukje rijden naar Dronten waar de wedstrijd tegen Swift op ons wacht. Tot dan!

Duiven DS2 – Auto van Ewijk/LHC DS2 36-27

Op de zondagochtend mochten we weer aantreden voor de lange rit naar Duiven. Bij de thuiswedstrijd wisten we net met een paar punten verschil te winnen, dus dat wilden we nu natuurlijk weer.
Duiven wist in het begin van de wedstrijd al op paar punten voorsprong te komen. Wij hadden in de aanval moeite met hun 5-1 dekking en konden daardoor de ballen nog niet in het netje leggen. In de verdediging hadden we ook even moeite met hun beweeglijke aanval, maar die kregen we steeds meer in de smiezen. Met goede aanvallen wisten we dichtbij te komen tot 12-10.
Uiteindelijk gingen we de rust in met 18-14. In de rust spraken we af om meer in de dekking te communiceren met elkaar en als een blok aan balzijde mee te schuiven. Toch wist Duiven nog door onze verdediging te komen en zo steeds iets uit te lopen. Wij hadden nog mooie snelle tegenaanvallen waardoor wij ook nog punten wisten te maken. Helaas hebben we de wedstrijd niet naar onze kant weten te krijgen en was de eindstand 36-26.
Graag zien we jullie als publiek weer op zaterdagmiddag 24 maart om 15:45 uur! Dan proberen we weer de punten in huis te houden.

Auto van Ewijk/LHC DS2 – Nijhof/Broekland DS2 15-13

Vandaag stond een wedstrijd tegen Broekland dames 2 op de planning. Iedereen stapte met goede moed uit bed en was klaar om een heerlijke thuis wedstrijd te spelen.

Onze vorige wedstrijd tegen Broekland liep niet al te soepel. Eppie heeft ons goed kunnen voorbereiden in de bespreking. Samen afgesproken hoe we deze punten in Lemelerveld gaan houden.

Bij het begin signaal begon Broekland met hun eerste punt. Het werd al snel 1-1. Daarna begon Broekland maar door te scoren 3,4,5,6 en wij bleven op 1 hangen. Daarna hebben vanaf de kant en in het veld elkaar aangemoedigd en zijn we begonnen met onze inhaal slag. Wat een spannende wedstrijd want het liep elke keer om 1 of 2 punten. De rust stand was 8-8…

Na motiverende woorden van Eppie en het team zijn we doorgegaan met punten maken. Aan het begin kostte het wat meer energie maar uiteindelijk hebben wij met 15-13 mogen winnen van Broekland dames 2!!!

Hopelijk houden we de winst nog even aan twee weken op rij en volgende week wordt hopelijk nummer 3!!
Dan spelen wij in Duiven om 13:25.